Thermia Atlas

Voordelen Thermia Atlas:

- Het beste in Scandinavisch design en functionaliteit
- Enorm volume aan warm water voor huishoudelijk gebruik
- Besparing op uw energierekening
- Toonaangevende geluidsniveaus 30-43 dB(A)
- Voor zowel nieuwbouw als renovaties
- Eén oplossing voor centale verwarming, warm water en koeling
- Overal toegang met de Thermia Online app

Thermia Atlas

De Thermia Atlas, ook wel bekend als "het beste in Scandinavisch design en functionaliteit", breekt voor het eerst door op de 6.0 SCOP-barrière! 
SCOP is een maatstaf voor de efficiency van warmtepompen, gerekend over een geheel jaar. De maatstaf geeft de verhouding weer tussen de hoeveelheid geproduceerde energie en de energie die gebruikt wordt. Hoe hoger het cijfer, hoe beter het systeem.

Deze gloednieuwe grondgebonden warmtepomp beschikt over een superieure invertertechnologie, waarmee u uw energieverbruik sterk kunt laten dalen. Bovendien variëren de geluidsniveaus van 30 dB(A) tot 42 dB(A) en is de Thermia Atlas daarmee de stilste warmtepomp in zijn marktsegment.

De warmtepomp heeft met HGW (Hot Gas Water heater) een unieke methode om warm water te produceren. Op hetzelfde moment dat water wordt verwarmd voor de centrale verwarming, wordt warm water geproduceerd via een extra superheater. Dit betekent dat u veel warm water heeft tegen zeer lage kosten. Daarnaast is de warmwatertank voorzien van TWS (Tap Water Stratification) die zorgt voor een zeer snelle productie van warm water (15% meer water en een hogere temperatuur).

De Thermia Atlas beschikt over een nieuw touchscreen kleurenscherm met een glazen display dat de hoogste kwaliteit uitstraalt en heeft gebruiksvriendelijke iconen. Deze nieuwe display heeft daarbij een betere beeldhoek en een scherper contrast. 

  Terug
Heeft u een vraag?