Nieuws

Nieuwe opdracht: Gouden Harpbuurt bouwstroom 7

03-09-2019

Waar VMeij Installaties eerder advies heeft gegeven met betrekking tot duurzame installaties, hebben we inmiddels voor bouwstroom 7, 30 nieuwe woningen in de Gouden Harpbuurt, de opdracht gekregen om de loodgieterswerkzaamheden, mechanische ventilatie en duurzame installaties te realiseren. De woningen worden voorzien van een Brine-Water warmtepomp.

Lees het hele bericht

Start werkzaamheden
Het Depot

20-06-2019

Volgende week (week 26) starten de werkzaamheden bij Het Depot te Breda. In het voormalige hoofdkantoor van Veolia worden door TSU Ontwikkeling 17 stadsappartementen en 5 topappartementen gerealiseerd. VMeij Installaties verzorgt de duurzame installaties.

Lees het hele bericht

Gasloos kantoorpand!

06-06-2019

Het kantoorpand van VMeij Installaties wordt vanaf heden helemaal gasloos verwarmd! Voor de vloerverwarming van de werkplaats en het magazijn hebben we een lucht-water warmtepomp geplaatst en voor de radiatoren op kantoor een brine-water warmtepomp.

Doordat we de installatie hebben gesplitst, was het mogelijk om dezelfde warmtepompen te plaatsen, als die wij bij onze klanten toepassen. Wilt u de eigenschappen van deze draaiende pompen een keer in het echt ervaren? Neem gerust contact met ons op!

Lees het hele bericht

Thermia warmtepompen

08-05-2019

Wist u dat VMeij Installaties de trotse dealer is van de schitterende warmtepompen van Thermia? Dit is een Zweedse fabrikant, waarvan wij onze warmtepompen betrekken. Deze warmtepompen verwarmen in de winter en verkoelen in de zomer uw woning, met warmte uit de aarde.

Wat zijn de voordelen?
- Energie-efficiënte verwarming, door gebruik van herbruikbare energie uit lucht en bodem;
- Lagere stookkosten, door onderhoudsarme installatie, subsidies én besparingen op uw gebruikskosten;
- Verwarming met lage CO2-uitstoot, doordat lucht- en bodempompen kunnen fungeren als uw persoonlijke bijdrage aan de commitment van Europa, om tegen 2020 20% van het energieverbruik uit herbruikbare bronnen te halen;
- Het hele jaar door comfort!

Lees het hele bericht

Duurzame Ontwikkelingsdoelen

25-04-2019

VMeij installaties conformeert zich aan de Sustainable Development Goals, de zogeheten SDG's. Deze 17 duurzame ontwikkelingsdoelen, de opvolgers van de millenniumdoelen, zijn er met als doel een einde maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering in 2030.

Wij dragen graag bij aan het duurzaam verbeteren van de wereld. Dit uit zich in het gebruik van recyclebare materialen, onze medewerkers dragen bedrijfskleding uit landen waar menswaardig wordt gewerkt en wij adviseren in betaalbare, duurzame energie. Door middel van partnerschappen dragen wij zorg voor duurzame, innovatieve & doordachte installatieoplossingen. 

Lees meer over de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen op www.sdgnederland.nl.

Lees het hele bericht


Bronnen Sportlaan
Den Haag

27-03-2019

Medio maart 2019 zijn we gestart met het boren van de bronnen t.b.v. de warmtepompen van 12 nieuwbouwwoningen. Dit project vindt plaats aan de Sportlaan Den Haag, waar 12 duurzame BENG en uiteraard gasloze nieuwbouwwoningen "De 12 Pauwen" worden gerealiseerd. VMeij Installaties verzorgt de duurzame warmte-installaties. De woningen worden uitgevoerd met een gebalanceerd ventilatiesysteem (WTW) en een Brine-Water warmtepomp, voorzien van passieve koeling. De gesloten warmtewisselaar, welke in de geboorde bron is geplaatst, heeft een lengte van circa 100 meter.

Lees het hele bericht
  Terug
Heeft u een vraag?