Over
VMeij Installaties

Maak kennis met VMeij Installaties

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van de duurzame installaties. Jong, omdat Vmeij Installaties bestaat sinds 2018 en dynamisch, omdat wij ons bezig houden met innovatieve duurzame oplossingen, zoals IR-panelen en warmtepompen. Het uitgangspunt van de organisatie is niet voor niets: innovatief, duurzaam en doordacht. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe efficiente én effectieve duurzame oplossingen.

Duurzaamheid is al jaren een veelbesproken onderwerp en sinds juni 2018 vindt er een ware energietransitie plaats door de toetreding van de nieuwe Gaswet. Ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie gaan razendsnel en veel bedrijven winnen advies in. De eerste gasloze woningen zijn al een feit. Advies en installatie op het gebied van duurzaamheid zal een prominente plaats innemen in de vastgoedmarkt.

Advies en installatie

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de installatiebranche en kennen de markt en de technische kant van het vak als geen ander. Naast de installatie van de duurzame installaties kan Vmeij Installaties de klant gericht adviseren op het gebied van duurzame oplossingen. Wij gaan graag met u in gesprek en leveren maatwerk dat bij uw duurzaamheidswensen past. Zowel zakelijk als particulier, voor bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  Terug
Heeft u een vraag?