Thermia warmtepompen

Dealer van Thermia warmtepompen

Wist u dat VMeij Installaties de trotse dealer is van de schitterende warmtepompen van Thermia? Dit is een Zweedse fabrikant, waarvan wij onze warmtepompen betrekken. Deze warmtepompen verwarmen in de winter en verkoelen in de zomer uw woning, met warmte uit de aarde.

Wat zijn de voordelen?
- Energie-efficiënte verwarming, door gebruik van herbruikbare energie uit lucht en bodem;
- Lagere stookkosten, door onderhoudsarme installatie, subsidies én besparingen op uw gebruikskosten;
- Verwarming met lage CO2-uitstoot, doordat lucht- en bodempompen kunnen fungeren als uw persoonlijke bijdrage aan de commitment van Europa, om tegen 2020 20% van het energieverbruik uit herbruikbare bronnen te halen;
- Het hele jaar door comfort!

Lucht/water warmtepomp Thermia Itec
Een van de modellen is de Thermia Itec, de nieuwe inverter-aangedreven lucht/water warmtepomp. De compressor kan dankzij deze technologie de warmteproductie aanpassen aan de warmtebehoefte, waardoor u nooit meer energie gebruikt dan nodig.

Het geïntegreerde drinkwatersysteem TWS (een technologie van Thermia) zorgt voor sneller en meer warm water, met een hogere temperatuur dan de gebruikelijke alternatieven. In de TWS warmwatertank wordt warm water van de warmtepomp via een spoel langs het water geleid dat verwarmd moet worden. Dit levert een effectieve hitte-overdracht op en een grote hoeveelheid warm water.

Het controlesysteem coördineert en controleert het verwarmingssysteem. Op de display kunt u de warmtecurves zien. Als het systeem eenmaal is ingesteld, heeft u er verder geen omkijken meer naar. Uiteraard is de temperatuur wel naar eigen wensen aan te passen.

Meer over Thermia leest u op https://netherlands.thermia.com/

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact op met VMeij Installaties. Wij laten de warmtepomp graag aan u zien.

  Terug
Heeft u een vraag?