Thermia Calibra

Voordelen Thermia Calibra:

- Eén oplossing voor centale verwarming, warm water en koeling
- Verminderd uw energieverbruik tot 80%
- Besparing op uw energierekening
- De beste warmwaterproductie in zijn productklasse
- Ontworpen voor energiezuinige huizen en voor renovatieprojecten
- De stilste warmtepomp op de markt
- Slim controlesysteem en gebruiksvriendelijk
- Overal toegang met de Thermia Online app 

Thermia Calibra

Een van onze modellen is de grondbron warmtepomp Thermia Calibra, met invertertechnologie met een superieure performance, dankzij zijn technische oplossingen. U kunt met de Calibra tot 80% besparen op uw energieverbruik. 

De Thermia Calibra zorgt voor meer en sneller warm water. De warmwatertank is voorzien van TWS (een technologie van Thermia), die zorgt voor een snelle productie van warm water en ook nog eens een hogere temperatuur dan alternatieven. Dit warme water wordt gemengd met koud kraanwater tot de gewenste temperatuur, zodat dus meer warm water beschikbaar is vanwege de hogere basistemperatuur. 

Het controlesysteem coördineert en controleert het verwarmingssysteem. Het systeem gebruikt een algorithme om tegen de laagst mogelijke gebruikskosten toch de gewenste binnentemperatuur te handhaven. Met de Thermia Online app kunt u checken of uw verwarmingssysteem goed functioneert, maar u kunt ook de temperatuur bedienen.

De Thermia Calibra is dankzij een nieuw mechanisch ontwerp een van de stilste warmtepompen op de markt. De geluidsvermogensniveaus van de Calibra variëren van 28 dB (A) tot 42 dB (A), afhankelijk van de compressorsnelheid.

  Terug
Heeft u een vraag?