Thermia iTec

Voordelen van de Thermia iTec:

- Eén oplossing voor centale verwarming, warm water en koeling
- Tot 75% minder energieverbruik
- Besparing op uw energierekening
- Zeer milieuvriendelijk
- Meer en sneller warm water
- Laag geluidsniveau
- Slim controlesysteem en gebruiksvriendelijk
- Overal toegang met de Thermia Online app

Thermia iTec

Een van onze modellen warmtepompen is de Thermia iTec, de nieuwe inverter-aangedreven lucht/water warmtepomp. De compressor kan dankzij deze technologie de warmteproductie aanpassen aan de warmtebehoefte, waardoor u nooit meer energie gebruikt dan nodig.

Het geïntegreerde drinkwatersysteem TWS (een technologie van Thermia) zorgt voor snellere opwarming van het  warme water, met een beter rendement dan de gebruikelijke alternatieven. In de TWS warmwatertank wordt warm water van de warmtepomp via een spoel langs het water geleid dat verwarmd moet worden. Dit levert een effectieve hitte-overdracht op en een grote hoeveelheid warm water.

Het controlesysteem coördineert en controleert het verwarmingssysteem. Op de display kunt u de warmtecurves zien. Als het systeem eenmaal is ingesteld, heeft u er verder geen omkijken meer naar. Uiteraard is de temperatuur wel naar eigen wensen aan te passen. Dit kunt u ook doen middels de Thermia Online app.

Dankzij een akoestisch ontwikkeld design is de iTec een van de stilste warmtepomp. Door zijn uitzonderlijke akoestische kwaliteiten kan de buitenunit overal geplaatst worden, zonder dat u zich druk hoeft te maken om geluidsoverlast.

  Terug
Heeft u een vraag?